Monday, November 24, 2008

tagged..!!..

salam to all....i have been tagged from my cousin,.kak fawa..hukhuk, and these are my answers:

1. 7 Fakta tentang saya
  1. seorang yang ingin sentiasa membetulkan diri 4 being d best muslim
  2. seorang yang agak sederhana tembam ( ye ke? )
  3. rabun tahap pelik.....senget sebelah n silau yang melampau ( 50 , 400 )
  4. agak tak tetap pendirian n kisah pe orang kata ..
  5. suka berjalan - jalan but a little bit kedekut .....( agak nya )
  6. sesangat sensitip kekadang ( huhu )
  7. pernah bercita-cita untuk jadi akauntan but lastly....cikgu..huhu..
2. 7 perkara menakutkan saya di dunia (secara random ye aku buat ni)
  1. takut pada Allah (kat dunia pun kena takut jugak)
  2. takut buat ummi and ayah susah n sakit hati
  3. takut kalau tiba-tiba takde duit
  4. takut orang marah n buat orang marah or diri sendiri yang marah...( jgn marah2 yerk along...lalala)
  5. takut ditipu lagi dan lagi dan lagi oleh manusia2 durjana
  6. takut segala bencana alam n accident...
  7. takut jadi looser....
3. 7 lagu wat masa sekarang
  1. sahabat - firdaus
  2. terima kasih cinta - afghan
  3. akon - sorry blame it on me
  4. Xifu & the algebra - hati
  5. rindu padamu - yasin
  6. cinta ini membunuhku - d'masiv
  7. lucky - jason mraz feat colbie

4. 7 perkara selalu disebut

  1. "ha..ha,...pe dia...."
  2. "k , tq"
  3. "owh ...ye ke..."
  4. "lor....gitu plok...."
  5. "agak la...kot..."
  6. "insyaAllah"
  7. "ye ler 2..."
5. 7 perkara yg amat bernilai
  1. my lovely family..
  2. my prenz
  3. bakat dan pengetahuan ( especially acount n arab )
  4. pengalaman
  5. time..
  6. lesen..
  7. barang- barang ku..
6. 7 pertama kali dalam hidup saya
  1. pertama kali nangis masuk hostel ( perlis 2...sedih ).
  2. pertama kali naik fligt ngn along n ali..( erm..best.)
  3. pertama kali dapat teddy bear yang cute ( from my roomate ..)
  4. pertama kali dapat full mark test account ( lalala...seronok gler...)
  5. pertama kali accident pas dapat lesen ( restoren perantau dalam kenangan ).
  6. pertama kali dapat driving license, umur 18.
  7. pertama kali kena tagged ngn cousin ( kak farah...:D )
7. 7 orang bertuah sambung tag ni....

1. reza
2. husain
3. 3 sekawan ( din ,pidot , zaidi )
4. syazana
5. kak mus
6. syukor
7. afiq math

7 comments:

Mary Ah said...

tlg ar!!!
sape slalu wat muke bangunan tak siap ha??
=p

asrar said...

hahaha........sapakah??? owh..apakah..??

reza | pulasari | istadit said...

salam

adeh, kenapa sy yg pertama skali...adeh terasa brtuah pulak ^__^

ok..doakn sy yg masih punya exam ni ya

salam...
nanti bile dah buat, sy bg tahu ok ~

asrar said...

wslm...
hikhik..

ok...maat taugiq wan najah buat kamu..

terima kasih

Anonymous said...

salam...t.ksh tag ni.. rajin deh buat tag2 ni..=)..slmt bcuti...-k.mus

Khazinatul_Asrar said...

asifi ya asiah ,
ana dah pernah buat tag lebih kurang macam ni..maybe bleh explore bila ada masa. hehe. malas dah sbnrnye wat tag2 ni~huhu :D

anyway,
thanks for tagged me!:)

reza said...

salam...insyaAllah dlm minggu ni sy akan buat

selamat hari raya ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...