Thursday, May 22, 2008

lega...


salam menyinggah.....

lega rasanya baru je abis exam.......salah satu ujian yang dicipta oleh manusia tapi menjadi tanggungjawab setiap student untuk melaksanakannya......banyak betul dugaan time exam..masa tu lah nak pening - pening,pitam - pitam,tension,stress......suma ada....gawat betul.

almaklumlah,da nak exam baru nk selak buku,nk cari nota,solan spot n macam - macam lagi.macam - macam ragam dan gaya.begitulah juga insan yang menulis ini.....da abis exam,kena lah tawakkal kat Allah,moga Allah bagi yang terbaik untuk kita.

kepada pelajar - pelajar sekolah dan semua pelajar institut perguruan....selamat bercuti...manfaatkan cuti sebaiknya...tambahkan amal tingkatkan iman,mantapkan ketaqwaan.....

moga dalam kash sayang Allah selalu
p/s : sedihnya xdapat join p Matri.....

1 comment:

sinar_islami said...

salam..
Doakan shbt dan shbh di mesir ni
sdg dalam fatrah exm...
Bestnye org2 di msia...dh cuti..
debaran kami baru bermula..
Ya Allah bantulah kami

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...